vimsig.com

en underlig dag

Det här har varit en underlig dag. Den började ganska rutinmässigt. Vi har reserverat vitvaror till huset så nu har vi något att sätta i köket när det blir så pass klart. Sen åkte vi ut till huset och sågade till panel till innertaket i gästrummet.

såg och takpanel

Mer än så hann vi inte sen för jag åkte buss in till stan för att hämta upp dottern och Mattias gick på begravning. Planen var att jag och dottern skulle åka buss ut till huset igen för att möta upp Mattias för mer husfix, men vi hann inte så långt. Istället för husfix har vi varit nästan till Ockelbo och vänt för att hämta upp Mattias föräldrars husbil och loppisprylar. Mattias pappa hade gjort illa sig och fick åka till sjukhus istället. Jag förbannar att jag inte har körkort, men tack och lov kunde KB följa med och köra hem Mattias bil. Tur att man har goda vänner.

Så ikväll fick det bli kvällsmat på det Gyllene M:et och lite soffsittning innan Mattias fick sätta sig i bilen igen och åka till Gävle för att hämta upp sina föräldrar. Vet inte när han kommer hem, men jag tror att han kommer att vara ganska trött då.

Jag har dock hunnit fota lite höst medans jag väntade på bussen tidigare idag. Kommer väl att pytsa ut bilderna några i taget.

någon slags ormbunke?
röda löv
en sen höstblomma