vimsig.com

vitvaror och tårar

Fast inga tårar över vitvarorna. Mattias och jag har varit in på ytterligare ett ställe för att kolla lite priser på vitvaror. Så nu har vi en del att fundera över och jämföra med. Det är en djungel att ta sig igenom. Vi har också bett om offert på köksskåp. IKEA är ju ett alternativ, men det är kul att jämföra och se vart man hamnar.

På eftermiddagen idag har jag träffat min jobbcoach. Det var tydligen dags för en sån nu. Och av någon anledning blev jag övermannad av känslor och satte igång att storböla. Och när jag väl börjat så kunde jag inte sluta. Det var som om det inte fanns någon avstängningsknapp. Jag vet inte om jag ska känna mig töntig eller om det är naturligt när man pratar om saker som hänt tidigare som varit väldigt jobbiga. Livet var ju betydligt jobbigare för fyra-fem år sedan.

Nu har vi en plan iaf och förhoppningsvis kommer något bra av den. Jag vill verkligen har ett jobb!