vimsig.com

det målas och snickras

Det blev oväntat varmt idag så jag njöt när jag målade fönster. Nu är sista delen på det här fönstren grundade. Imorgon målar jag med täckfärg. Sen ska en massa fönster målas invändigt också, men i värsta fall får det bli nästa vår/sommar. Vi kan leva med att fönstren är bruna på insidan tills dess.

fönster och panel

Målat/grundat fönster och panel.

Lasse fortsatte sätta panel på väggen. Snart är det panel runtom hela huset för efter den här väggen är det bara gaveln ovanför köket kvar. Det är ganska fränt att det har kommit så långt.

mer målade fönster

Mer målat fönster.

Mattias krälade runt i spånet på vinden för att leta efter en regel i gamla taket. Så nu har han borrat genom den så att vi har något att fästa vår ”fejk-bjälke” i. Taket blir inte helt rakt, men det kommer att luta jämnt iaf och inte hänga som en hängmatta. Det blir med andra ord mycket bättre.

Mattias borrar genom taket

Mattias borrar genom taket.

Imorgon blir det mer målning igen. Som vanligt.