vimsig.com

matlagningsfantasibrist och kattmat

Har hunnit ner en sväng på stan idag. Hade en del ärenden att springa, bland annat behövde kattmat köpas åt kisse. Bara det var ett litet äventyr eftersom kortbetalning inte funkade. Efter fjärde gångens ”tekniskt fel” fick jag springa till bankomaten istället. Och vid andra bankomaten fick jag ut pengar för den närmaste var såklart stängd. Men nu har katten mat och man fick med en snygg burk på köpet dessutom.

Jag har också knallat planlöst runt inne på Ica nere på stan. Jag har så dålig fantasi när det gäller matlagning. Jag önskar att jag kunde komma på fler bra saker att göra så att man inte fastnar i den trista cirkeln av fiskpinnar, korvstroganoff och bacon. Förra veckan gjorde jag iofs ett ryck och gjorde kycklingtacolasagne, men jag skulle behöva fler såna ryck. Jag skulle kunna fråga om tips på recept här, men ärligt talat, jag brukar aldrig få kommentarer när jag frågar om tips.

Värken håller i sig idag. Jag är trött och öm i hela kroppen och det gör verkligen ont hela tiden. Jag skulle nog helst bara vilja ligga på soffan, men det finns ju annat som måste tas itu med. Hoppas nu att solen håller i sig så kanske jag kan få lite målat på eftermiddagen/kvällen.