vimsig.com

trött och har ont

Fattar inte hur man kan vara så trött efter en helg där man fått sova ordentligt och inte har ansträngt sig så mycket. Men jag har ont i kroppen och jag är stel. Undrar om det är dags för höstskovet redan. Jag brukar ju alltid ha skov då, men det här var lite tidigt tycker jag.

Det sista av fönsterfodren är målat och det är bara det som ska vara runt dörrarna kvar som ska målas. Och så fotbrädor och vindbrädor då förstås. Något som får mig att fasa. Jag tycker jag känner av knäet varje gång jag är upp på en stege. Men det måste ju göras ändå.

Mattias har fortsatt med kökstaket. Det är ett pillgöra med vattenpass och tumstock. Ska bli skönt när det är klart. Just nu önskar jag att vi hade fler händer så att det blev klart någon gång.

Kissemissen älskar bilar trots att han hatar att åka bil. Han sover gärna i dem så länge man inte försöker stänga dörren om honom. Idag tog han sig en tupplur i svärfars bil. Han såg något stött ut när han blev utmotad för att svärfar skulle hem och äta.

kissemissen