vimsig.com

sömnlöshet och tvättstuga

Jag brukar sova som en gris om nätterna. Jag lägger huvudet på kudden och somnar direkt. Sover genom oväsen och har i stort sett aldrig problem. Att jag sover för lite beror på att jag har så svårt att ta mig till sängen.

Men inatt ville det sig inte alls. Somnade halvfort visserligen men vaknade efter knappt fyra timmar av att jag drömde mardrömmar. Och sen var det kört. Jag har varit upp på toa två gånger och jag har varit upp och ätit Novalucol två gånger. Där emellan har jag legat och vridit mig i sängen.

Jag klev upp innan väckarklockan ringde strax före sju eftersom jag hade tvättid bokad. Så nu hänger det rena kläder på torkställningen. Tänkte jag skulle göra så för att slippa vänta på torkskåp och tumlare i tvättstugan. Tanken var att Mattias och jag skulle iväg och titta lite på takplåt och fönster. Vi ska säkert det också, bara Mattias vaknar.
:zzz: