vimsig.com

födelsedagar och åska

Åskan kommer och går ute. Jag försöker hålla öronen öppna ifall jag lär dra ur modem och sånt. Jag är ju lite nojjig sen strömadaptern gick sönder. Det är skitväder för att vara sommar tycker jag. Tur att vi har tak på köket iaf.

Mattias fyller år idag så jag och dottern har lämnat över födelsedagspresenter och gratulerat. Nån stor grej av det blev det ju inte eftersom han sen åkte iväg för att jobba. Dottern var alldeles förfärad över det. ”Måste han jobba på sin födelsedag?!” Förhoppningsvis blir det inte toksent ikväll. Imorgon åker de ju iväg för den årliga fisketuren.

Jag borde sätta igång och rensa mer saker igen. Jag ska ge mig på kläder och gardiner och annat som finns i skåpen tänkte jag. Så kan jag hålla mig sysselsatt medans åskan härjar.

1 Comment

 1. Lavynnia

  Heisann, hva er åskan for noe? Forstår jo svensk, men noen ord har jeg litt problemer med :)

  Håper at du ble fornøyd med dagen tilslutt, her har det regnet i bøtter og spann, men jeg synes det var herligt! :up: :party: Og så har jeg linket til deg på bloggen min, men skulle jeg linke her også? :horrified:

  Hvis du ser helt til høyre på siden min, så ser du en lenkeside. Du er en av dem jeg har lagt til som dem jeg kommer til å titte innom nå og da. :angel: :cheers:

  Beklager, men jeg bare eeeeelsker disse småtassene dine!!! hehehe :luv: :kiss:

  Kram, og natta! :zzz: :zzz:

Comments are closed.