vimsig.com

en våt fläck

Jag håller på att flyta bort. Det är 28,8 grader varmt i mitt varadagsrum. Jag har öppet åt två håll och fläkten igång. Isen i glaset smälter i stort sett innan jag hinner sätta mig i soffan. Jag är inte road!!

Jag klarar helt enkelt inte av värmen. Jag svettas som en tok. Jag ser normala människor ute och sen kommer jag, blöt av svett längs ryggen, i pannan, på överläppen. Va fan. Jag vill bara krypa ner i en kylväska ett tag.

Tidigare idag började det åska och regna. Och jag tänkte att det kanske kunde rensa luften litegranna så att det slapp vara så kvavt och fuktigt. Men inte då. Det drog bara förbi snabbt och lämnade efter sig precis lika kvav hetta.

Och inte får man klaga heller utan att folk skäller på en. För nu när vi har så fint väder så ska man inte klaga säger de. Men för mig är det inte fint. För mig är det jobbigt och ofräscht. Jag har gärna fint väder, men det får gärna vara 20 grader istället för 30. Då kan jag andas normalt och slipper ha svett som rinner längs ryggraden.

:irriterad:

1 Comment

  1. Susanna

    Visst får man klaga… jag älskar värmen, men håller mig oftast i skuggan… Dock förstår jag vad du menar.. vi har VARMT i hela lägenheten nu, fast ute är det kanske runt 20 just nu… Undrar hur man ska kunna sova… i 30 graders hetta utan fläkt…

    Men annars klagar jag inte, jag hatar vinter och kyla, och personligen så svettas jag hellre än fryser. :)
    Så jag njuuuter, för snart vänder det och blir regn, har dom sagt. :(

Comments are closed.