vimsig.com

värmeslag och internetnöd

sommarhimmel

Det blev en ganska lugn dag idag. Mattias jobbar ju, så det blev en kort stunds snickrande innan det. Vi hann också åka och hämta råspont som han köpt. Nu ska här bli tak på köket!

På kvällen såg jag en alarmerande Facebook-status. Mia hade inget internet så jag tänkte det vore bäst att muntra upp henne litegrann. Ringde upp henne och det blev nästan tre timmars samtal av det. Som det brukar bli när vi pratar i telefon.
:g

Annars har dagen varit händelselös. Värmen slog ut mig idag. Trots att jag druckit ganska duktigt kände jag mig matt på eftermiddagen. Fick huvudvärk och var allmänt seg. Annars brukar jag klara mig ganska bra. Troligtvis för att jag redan har en vattenreserv i kroppen. Som en kamel nästan. Fast inga pucklar då utan jag tycks förvara det mesta i fötterna…
:p