vimsig.com

tisdagstema: teknik

regnvädret från helvetet och teknikdöden

Idag började det åska precis när jag skulle hemifrån. Så jag drog ur alla sladdar och gav mig iväg. Kom hem, pluggade i modemet igen och det funkar inte. Power-lampan bara blinkar och jag misstänker att det är dött. Stor sorg naturligtvis och väldigt irriterande. Jag är numera utan internet på min dator. Mattias har visserligen mobilt bredband, men det vill inte min dator kännas vid alls. Så nu sitter jag och tröst-surfar på Mattias dator. Och det är inte alls samma sak. Inte för att det är något fel på datorn, den är likadan som den jag hade förut, men jag har inte mina saker på den och det är jobbigt.

Men veckans Tisdagstema-bild (som jag bildredigerat på min dator och nu fått lägga på usb-minne för att kunna ladda upp från Mattias dator. Bökigt som sagt när tekniken felar.

tisdagstema

Uppdatering om modemfrågan!

10 Comments

 1. AKO

  Jag förstår att du känner dig frustrerad när du inte får använda din egen dator, men bilden som du har använt som illustration gillar jag. Precis lagom lång slutartid för att fatta hur mycket det faktiskt regnar. Hoppas att det löser sig för dig snart!

 2. foto CHIP

  Teknik SKA fungera! Så är det bara!
  Stackars dig!

 3. Susanna

  Händer titt som tätt att bredbandet inte funkar här och då upptäcker man vilket sjukt förhållande man egentligen har till tekniken. Hoppas det fixar sig snart!
  /Susanna

 4. Lissen

  Hoppas du får tillbaks ditt internet lite snabbt!
  Man vill ju använda sin egen dator!
  läcker bild i allafall som passar bra.

 5. Anette

  Ja, fy vad man blir sur när modemet går sönder………ett i-landsproblem, men man har ju blivit beroende av internet. Samma sak hände här för något år sedan, trota att alla sladdar varit utdragna. Hmm, mystiskt! /Anette

 6. Sussa

  Visst är det hemskt när inte tekniken fungerar? Klarar mig inte utan min IPOD, kaffebryggaren och dator/internet.

 7. akson

  Hoppas du/ni får ordning på modemet eller vad det nu var som fallerade! Det är som så att man förväntar sig att det bara ska fungera och fungera hela tiden!

  Dock är det ju så i vår del av Världen att vi förväntar oss att allt ska fungera. Om det inte gör det blir vi irriterade.

  Skön bild på det ihållande regnet som infann sig och ville inte ge sig.

  Nu ska jag leta upp en bild också, en med mkt teknik i eller man behöver ha teknik för att klara av det!

  Ha en fin dag!
  akson

 8. Amanda

  Trist och tråkigt när datorn inte fungerar. Hoppas bara att det är modemet. Det är tråkigt nog. När datorn inte fungerar så märker man hur beroende vi är av tekniken. Hoppas det löser sig på bästa sätt. Åskan och blixten kan ställa till det ordentligt. /Amanda

 9. @nemonen

  Tekniken strulade när jag skulle lägga in en kommentar hos dig. En bild fick du fram iaf.

 10. Caroline

  inte kul när tekniken fallererar, speciellt om man är beroende av datorn och mail, som jag… :)
  Hoppas det löser sig för dig!

  /Caroline

Comments are closed.