vimsig.com

slang och panel

Idag var jag med ut till huset för att hjälpa till lite. Mattias och Lasse hade lagt ut slangen för golvvärmen igår och idag så fortsatte vi fästa den bättre. Mer stripes med andra ord. Massor med stripes!

Mattias fixar med slangen

Och sen gick jag runt och knipsade av alla stumpar som stack ut på stripsen. Det var ett antal och tillslut började det kännas som att jag skulle få blåsor i handen.

stripesrester

Mattias började riva panelen på utsidan av badrummet på gaveln också. Det ska ju bli en innervägg av det sen. Fönstret som är förtäckt med gult (don’t ask me why) är i bastun som vi ska riva ut. Om vi ska ha fönster i badrummet så måste det ju flyttas till framsidan på huset.

delvis panellöst

Vi har också börjat gå lös på myrorna med Myrr. Och det verkar funka. Åtminstone om man häller det på myrorna så dör de. Så det är väl bara att fortsätta hälla på dem. Äckelmyror. *ryser*