vimsig.com

30 + 30 = fest

Helgen har spenderats med mycket social samvaro och tyvärr inte mycket fix på huset. Dels för att det sociala tog så mycket tid och dels för att regnet öst ner utan avbrott sedan fredag eftermiddag.

I fredags kväll gratulerade vi lite stillsamt en nybliven 40-åring. Bara några vänner som satt och pratade och sen spelade vi lite Buzz! Junior: Jungle Party. Juniorspel javisst. Väldigt kul iaf.

På lördagen var det dags för stor fest. Två vänner har fyllt 30 år och de firade det ihop med massor av inbjudna, grillning och fest. Regnet fortsatte ihärdigt trots att vi trodde att det kanske skulle ge med sig när det mattats av till ett duggande. Men sen tog det fart igen.

regn regn regn

tältingången med paraplyförvaring

Grillarna stod under tak iaf så man kunde stå torr och grilla, och själva festen hölls inne på en loge. Gott om plats och vi var torra och glada. Mestadels torra iaf. Varje gång man skulle ut på toa eller liknande så fick man ju kuta i regnet.

min darling

Vid bordet hamnade vi mitt emot långväga gäster från Borlänges omnejd. Fotade när han satt och pratade med Thomas men han hade munnen öppen och vi vet ju alla vilka grimaser man kan göra på kort när man pratar. Så jag sa att jag ville ha ett kort där han hade munnen stängd. Jag sa direkt att den här bilden måste ju bloggas. Han påstod att han är härdad. Och det förstår jag. Hans fru har ju redan bloggat alla tänkbara bilder på honom.

Mattias H med munnen stängd

Jag fick Annas (en av värdinnorna) kamera i handen med orden ”gör vad du vill med den”, så jag fotade med två kameror hela kvällen. Allt som allt blev det drygt 270 bilder. Jag petar upp en del här nu och kanske kommer det fler sen när jag hunnit med.

värdinna med cigarrvärdinna med pipa

Värdinna med cigarr och pipa.

Micke D och Micke L i pusstagen?

Micke D och Micke L i pusstagen?

Coola killar

Coola killar.

Det var inte bara jag som fotograferade.

Det var inte bara jag som fotograferade.

Synkroniserat fotograferande.

Synkroniserat fotograferande.

Thomas kånkar iväg på Anna.

Thomas kånkar iväg på Anna.

Thomas matar Totte.Glada Virve är alltid fylld av energi.

Thomas matar Totte. / Glada Virve är alltid fylld av energi.

Mattias H utför det berömda Brysselsteget.

Mattias H utför det berömda Brysselsteget.

Och eftersom Marie efterfrågade det; här finns det bilder på mig. Bilderna som togs igår är inte smickrande alls. Man ska inte fotografera sig själv så där. Kanske det togs nån bild av någon annan som jag ser normal ut på… men vi ska inte hoppas för mycket, jag ser sällan normal ut på bild.

Idag har vi lite halvhjärtat brottats med lite slang till golvvärmen i köket. Men regnet pissade ner och det var kallt och eländigt, så till slut gav vi upp. Handlade snabbmat på tvivelaktig snabbmatskedja och placerade oss i soffan med fjärrkontrollen inom räckhåll. Nog får man slöa på söndagar iaf.

2 Comments

 1. Marie H

  Herregud hur ser han ut egentligen? Som en byfåne eller kanske nån som suttit inspärrad alltför länge!
  Kul att se kort från festen! Synd att man inte kunde vara med men att ha med en liten 2½ månaders och få henne nöjd är inte det lättaste…
  Tack för att du länkade till kort på dig, du är verkligen lik din mamma! Nej, så kanske man inte får säga? Jag skulle bli galen om nån sa så om mig. Men din mamma verkar vara jättegullig och snäll så det går kanske bra ändå?

 2. Maria

  Hahahaha. Ja du skulle se resten av festbilderna. Jag har gjort i ordning 255 st som ska upp i galleriet nu.

  Jo det är väl lite trixigt i början. När hon blir äldre och mer barnvaktsvänlig får du haka på.
  :)

  Jodå. Jag har blivit identifierad utifrån min likhet med mamma, så du är inte den enda som tycker det. Så länge jag inte ser ut att vara en generation äldre än jag är så är det helt ok.
  :g

Comments are closed.