vimsig.com

köksutveckling

Under tiden jag har gått runt som en zombie som inte kan gapa så har Mattias pusslat klart med isoleringen i köket. Det blev knepigare och knepigare ju längre in i köket man kom eftersom marken inte är slät, väggarna inte är raka och det ligger ett helt stenbrott som stöttar upp vedspisen.

pussel med isolering

överallt isolering

Man vill ju gärna utnyttja materialet till max också, så vi roade oss med att pussla lite och utnyttja de hörn som blivit över. Tänk jag visste väl att allt vårt Tetris-spelande skulle komma till nytta någon dag.
;)

tetris med isolering

Diskbänk behövde vi inte köpa någon. Mattias pappa hade en som fortfarande ligger i originalförpackningen. Helt oanvänd. Så det var en pryl mindre att skaffa. Blandaren har jag inte sett ännu, men Mattias pappa skulle ordna den när han hämtade ut golvvärmeslangen häromdagen. Han vet vad jag har för önskemål om den.

nya diskbänken

I onsdags fixades armeringen vilket innebär att det nu bara är slangen som fattas innan man kan gjuta plattan. Och det är fullt möjligt att Mattias och Lasse har hållit på med den idag medans jag var på skolavslutning.

det är armerat

Mattias har spikat upp tjärpapp längst ner på stockarna för att skydda dem mot betongen. Och som vanligt, ligger man ner så betyder det att det är helt fritt fram för en katt att klättra upp på en. För enligt honom finns det väl inga andra anledningar att ligga ner mer än att gosa med honom.
:g

kisse hälsar på mattias