vimsig.com

inflammationer och var

Idag orkade jag inte längre ha ont, så jag ringde och fick tid hos tandläkaren. Hon kastade en blick in i min mun och insåg direkt varför jag har så ont.

Tandköttet är inflammerat och det fanns en del var där. Det låg tack och lov ganska ytligt. Hon spolade med koksaltlösning och gjorde rent och sen skrev hon ut penicillin som jag ska äta tre gånger om dagen. Jag ska tillbaka till tandläkaren på måndag för att ta lite röntgenbilder och hon anser att den bör dras ut. Vilket jag fasar för. Inte bara för att det kostar en massa pengar, utan för att jag är rädd för hur ont det kan göra.

Nu börjar bedövningen släppa och jag funderar på om jag ska passa på att äta innan det börjar göra skitont igen. Jag har ju inte ätit sen i förrgår eftersom jag har så vansinnigt ont.

När jag orkar ska jag försöka författa ett litet inlägg om köket. Men jag orkar ärligt talat inte fokusera på det nu.
:sjuk: :cry:

2 Comments

  1. Susanna

    Du, jag har som sagt haft en sådan inflammation… tack och lov gick den tillbaka av sig själv denna gång, men jag har varit i din sits och jag fick dra ut en tand pga inflammation.

    Kan ärligt säga att med bedövning så gör det INTE ont att dra ut en tand, det bara låter konstigt i huvudet… knakar liksom, men det gör inte ont. Det är bara obehagligt när det knakar, själva ljudet alltså. Men så fort den är ute så är det så skönt, jag lovar!

  2. Maria

    Hoppas att det går så lindrigt för mig också då. Påminner mig om min kompis som fick sy i huvudet efter att ha ramlat i en trapp och slagit sig. Hon låg där, lite flummig av bedövningen, och sjöng Bob Marley-låtar medan de sydde. Hon sa att det knarrade när de drog igenom tråden. Kanske jag borde ha mp3-spelare med mig för att dränka ljudet av knakandet.
    :p

Comments are closed.