vimsig.com

värdelösa visdomstand

Jag är pissigt less på min visdomstand. Jag har ont hela tiden. Det gör så ont att jag har svårt att få i mig nån mat. Jag är trött och slut. Halsen är som sandpapper samtidigt och jag är osäker om jag har feber eller ej.

På eftermiddagen somnade jag ifrån allt på soffan. Dottern var hos en kompis och lekte och jag försökte luta mig tillbaka för att läsa, men ögonen bara föll ihop. När jag vaknade ringde jag dottern för det var dags att komma hem och äta, plus att jag ville att hon skulle springa ner till närköpet och köpa mjölk. Hon visade sig från sin trotsigaste sida vilket ledde till att hon inte hann dit innan de stängde och nu hoppas jag att Mattias har någon affär han kan stanna till vid med lastbilen och handla.

Det finns andra mer privata anledningar till att det här är en skitdag. Jag är rätt less nu och längtar bara tills Mattias kommer hem så att jag kan få en kram. För nog behöver jag en sån alltid.

4 Comments

 1. saija

  KRAAAM! :luv:

 2. Maria

  Tack gumman. Det var precis vad jag behövde! :kiss:

 3. Johanna

  Jobbigt med tanden, hoppas det ger sig!
  De är alltså trotsiga i den åldern oxå, jobbigt att det håller i sig ;-)

 4. Maria

  Jo jag hoppas också att det ska ge sig när jag fått lite medicin i mig som fått verka.

  Och jag förväntar mig att jag kommer att ha en trotsig unge de närmaste 3-4 åren iaf. Inte så kul. Tur att hon är snäll i övrigt.
  ;)

Comments are closed.