vimsig.com

visdomständer och hästmyror

vår numer trasigare väggeldade myror

Inte nog med att myrorna troligen är hästmyror (även kända som Nordens termiter), de är också väldigt många. Vi har idag dammsugit upp tre påsar fulla och eldat upp. Och vi är inte klara ännu…

Och utöver det så är halsen som finkornigt sandpapper, vilket inte skulle störa mig så mycket om det inte vore för att min visdomstand samtidigt bestämt sig för att göra en växtspurt. Det gör så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det gör ont i tandköttet (vilket är rött och svullet), käken och ner på halsen.

Samma visdomstand har plågat mig länge nu. Den stack först upp genom tandköttet sommaren 2006. Jag hade så ont att jag trodde att jag skulle krevera och kunde inte äta normalt på hur länge som helst. Sen var det lugnt ett par år innan den satte fart igen förra året. Jag var till tandläkaren och det konstaterades att jag borde skölja med Corsodyl, borsta med liten borste och hoppas att den skulle sluta trycka på nån nerv nere i käken. Om inte så skulle jag höra av mig och få en tid för att operera bort den.

Så nu står jag här igen och sköljer med Corsodyl morgon och kväll. För ont ska med ont fördrivas och nåt jävligare än Corsodyl att ha i munnen en minut har jag inte i min ägo. *ryser*

2 Comments

  1. Susanna

    Jag lider med dig, angående tanden (myrorna också för den delen)… Hade samma problem hela förra veckan, nu verkar det ha blivit bättre… Måste vara för att man är så vis kanske? ;)

  2. Maria

    Klart att vi är visa! Om det nu finns nåt kvar efter den här pärsen då förstås… ;)

Comments are closed.