vimsig.com

uteplatsen

Nu står ju inte nån uteplats högt upp på prioriteringslistan. Men när huset börjar bli klart så vill vi ju gärna ha någonstans där man kan sitta ute och grilla. Någonstans där man kan sätta sig med nåt kallt att dricka en varm dag. Och jag kan ju inte låta bli att kika lite på möbler och sånt för det med.
möbler från ikea till uteplatsen

2 Comments

 1. Johanna

  Hej!
  Maria vad är det för kamera som du har? Vet att vi pratade om det men har glömt bort vilken det var.

  Trevlig helg!

  //Johanna

 2. Maria

  Jag har ju dels en lika som din, fast choklad-färgad istället. Annars har jag en Pentax K10D plus diverse objektiv.

  Fotona här på sidan som är tagna med den mest sen jag fick den i när jag fyllde år i november. Mellan julen -06 och fram tills dess så är det en Canon S3IS som använts. Min långzoomare som jag var riktigt kär i.
  :)

Comments are closed.