vimsig.com

husmoderliga sysslor

Jag sitter här och är mäkta mallig minsann. Jag har spenderat en del tid vid min trilskande symaskin och han lyckats laga ett antal byxor åt Mattias. Hällor som lossnat på en sida på ett par byxor och en söm på ett par av hans jobb-byxor som hade gått upp. När jag ändå var igång passade jag på att fålla upp jobb-byxorna åt honom. De är så pass långa i benen att han trampar på dem baktill, så jag fållade några centimeter så hoppas jag att det hjälper.

Men jag är grymt less på tråd som bara går av hela tiden. Och jag är less på en pressarfot som inte vill pressa som jag vill. Jag hoppas att det bara är lite smörjning som behövs för det är ganska stor skillnad på att bara behöva genomsöka lägenheten i jakten på symaskinsoljan och att behöva försöka laga något jag inte förstår mig på.