vimsig.com

en nyttig dag

min fina mattias

Idag har jag och Mattias rensat saker i huset. Gamla kläder, möbler och annat som skulle bort. Allt som ska vara kvar packas ihop så att det inte är i vägen när det byggs. Man samlar på sig en massa saker under den tid man bor på ett ställe. Jag rensade bland mina saker senast jag flyttade (knappt två år sen) men jag kommer ju att behöva rensa en massa saker igen innan det är dags för flytten.

kisse har hittat en skön sovplats

Kisse tyckte att bilen var ett trevligt ställe att ligga och sova. Och inte hjälpte det att Mattias satt utanför och lockade. Så lättlurad var inte han heller. (Här skulle man kunna fråga varför vi inte bara lyfte ut honom men hey, where´s the fun in that liksom?)

Mattias lockar motvillig kattliljekonvalj

Och vi har liljekonvaljer som blommar! En av mina absoluta favoritblommor.Det är så vackert!!