vimsig.com

grusigt

Idag var det äntligen dags att fota gruset i köket. Och det var nog tur att jag passade på, för nu är Mattias i full gång med att fixa material till grunden. Det är hur fränt som helst!

vårt grusiga kök

Vårt grusiga kök.

mera grus

Mera grus som väntar.

Grunden är ju olika byggd på utbyggnaden som gjordes på 50-talet och den utbyggnad som gjordes på 70-talet. Och vi ska bygga en ny grund ut från den gaveln och måste på det viset anpassa oss till två olika grunder. Så nu funderar vi på hur vi ska få bra bärning under och där kommer de här klunsarna in i bilden. De kommer att bära upp sovrumsgolven på innersidan.

ska bära vårt sovrumsgolv

Mattias och Lasse massakrerade gamla grunden lite för att försöka kika hur golvet i vardagsrummet såg ut under. Tydligen såg det helt ut iaf och det var ju det viktiga. Kisse är mycket nöjd för att vi öppnat ett hål åt honom. Nu går det fullt med kattspår in och ut där. Gissa om han kommer att bli sur när vi byggt klart grunden och blockerar hålen igen…

titthål