vimsig.com

idéer om sovrumsinredning

Jag och Mattias har inte alltid samma smak vad det gäller möbler. Han har t.ex. inget emot furu. Jag vill verkligen inte ha furu mer än absolut nödvändigt. Han tycker inte om vitt och han vill inte ha smides-känsla på sängen heller och därmed måste vi alltså kompromissa.

Jag hade kunnat tänka mig någon sån här variant. Eventuellt med den vita versionen av Hemnes-sängen.

leirvik och hemnes

Jag misstänker att Mattias skulle gilla den här varianten med Leksvik bättre. Och den är ju lite mörkare än furu och mer ”antikig” så det kanske kunde funka för mig med.

leksvik

Annars måste jag säga att jag lutar åt ek. Just därför att det är träfärg, men inte så gul-orange i tonen som furu ofta är.

malm i ek

Men då vet jag inte om modellen passar så bra ihop med den mycket gamla byrå jag har. Det är så fantastiskt rymliga lådor i den, så den vill jag inte ge upp. Återstår att man kanske får hitta en furusäng och lasera den för att få till nån bra färg. Det är svårt det här.

2 Comments

  1. Susanna

    Jag är kär i Malm-serien… stilrent och snyggt… passar till allt. :cool:

  2. Maria

    Den är skitsnygg. Jag har dregglat över den länge och har en Malm-byrå i hallen. Men jag tror att Mattias föredrar Leksvik. Plus att jag tror att den passar bäst till byrån jag redan har.

    Usch, det är svårt med val. :p

Comments are closed.