vimsig.com

en decimeter mindre

håret

Idag tog jag och dottern en grundlig tur på stan för att fixa det som behövs för skolavslutningen som ju nu bara är en månad borta.

Hon fick ett presentkort på H&M i julklapp av min morbror med familj och vi har inte kommit oss för att åka ner och köpa nåt tidigare. Nu fick hon välja ut lite saker. Kläder för skolavslutningen (bra kläder som funkar sen med) och så en tröja och en klänning som hon tyckte var jättefin.

Efter det tog vi en tur förbi frisören och klippte av en decimeter hår. Det var bra slitet så nu var det verkligen dags. Hon är jättenöjd iaf och hon har ju inte direkt ont om hår kvar.

Dottern fick välja mat efter att hon vädjat till Mattias att han skulle steka hamburgare. Nu tänker jag inte sätta foten utanför dörren resten av månaden för helsike vad det är dyrt att gå till frisören! rena rama rånet, det hade gått upp en hundralapp sen förra våren. Det är liksom en höjning på typ 30%! Jag ska fan lära mig att klippa hennes hår själv. *muttrar*

2 Comments

  1. Citronfjärilen

    Oj vilket långt hår. Jag tror inte att du kommer ha speciellt stora problem att klippa hennes hår eftersom det inte är uppklippt.

  2. Maria

    Det är lite uppklippt framtill. Fast det största problemet är att det är så tjockt att det måste klippas i etapper. Gissa hur snett det kan bli då? När hon var mindre vågade jag knappt sätta saxen i luggen på henne för den blev sned. Som frisör är jag inte vidare lyckad. ;)

Comments are closed.