vimsig.com

molande onsdag

underhållningsprylar

Vaknar idag med molande värk i axlar och armar. Det känns som växtvärk ungefär och molar ända in i skelettet. Av erfarenhet vet jag att värktabletter inte biter på det. Åtminstone inte de vanliga som man köper receptfritt. Och jag tycker inte om att stoppa i mig sånt iaf. Jag vill inte behöva äta mediciner jämt. Men kanske man borde ha en TENS-apparat kunde vara något? Någon som har erfarenhet och vill dela med sig av lite goda råd?

4 Comments

 1. Citronfjärilen

  Jag kan rekommendera TENS, eller jag vet ju inte om det fungerar på din smärta, men det har fungerat för mig. Jag har använt den efter att jag har opererats och när jag har haft mycket problem med smärta i samband med att jag hostat så att jag brutit revben. Det enda som kan vara lite svårt är att placera plattorna så att man får bästa möjliga effekt av den, men det kan man få hjälp med på smärtkliniken – vi har en bra sådan.

 2. Maria

  Hur kan det komma sig att jag aldrig någonsin remitterats vidare till smärtkliniken? Kronisk värk sen urminnes tider och ingen som velat ta tag i det. Och inte ens smärtlindring har något som någon tänkt på.
  :worried:

 3. Citronfjärilen

  Be om en remiss tycker jag.

 4. Maria

  Ja det ska jag definitivt göra.

Comments are closed.