vimsig.com

värk-ligt illa

Som titeln antyder så har jag ont idag. Det molar lite överallt och jag är inte road. Jag tror att det är regnandet som gjort att min kropp helt ballat ur. Skitväder och nerderbörd har ju en tendens att göra det.

Inte blev det bättre av att jag fick promenera ner på stan i regn när jag skulle till Arbetsförmedlingen. Jag kände halvvägs att det inte var någon bra idé. Den motion som verkat lockande innan jag gick gjorde då bara ont och det regn som var duggande när jag gick var vid det laget strilande. Det ledde naturligtvis till att jag plaskvåt haltade in på Arbetsförmedlingen. Jag är så sugen på körkort just nu så det är otroligt!!

Jag har fått en kallelse för att träffa en arbetsterapeut som ska titta på min handled. Det är ju nu åtta veckor sen jag ramlade och den är fortfarande inte ok. Och det kändes i lördags när vi höll på med virket hur uselt den funkar. Jag klarar visserligen inte tunga lyft för resten av kroppen, men nog ska jag kunna ta spjärn lite med handen iaf utan att det gör ont. Vi får se vad hon kommer fram till. Troligtvis kommer hon bara att skicka ner mig till hjälpmedelsshoppen för att köpa handledsstöd. Men det känns bra att någon tittar lite närmare på den iaf.