vimsig.com

stickor i händerna

Så vad pysslar man på en lördag då man är barnledig? Jo man passar på att bära en massa virke. Nu var det inte mest jag som bar, utan Mattias, men jag har ändå lyckats få stickor i händerna. Mattias fick sitta och pilla med pincetten igår kväll för att försöka få ut dem.

mattias lastar

Solen gassade och idag är jag trevlig nog knallröd på vänster sida på halsen. Jag tyckte jag rörde mig, men tydligen inte. Det är ömt som fan iaf och jag är inte road alls.

vackert väder

Det blev en hel del lastat. Jag är grymt imponerad av Mattias som orkade med alltihop. Det här är två framtida sovrum och ett större kök är det tänkt.

blivande hus

Sen letade vi reda på det tält vi ska förvara annat byggmaterial i. Mattias hivade ner delarna så att vi kunde lasta dem. Så här såg det ut som ett gigantiskt plockepinn. Det ska bli kul att montera ihop det sen. Tur att Mattias vet hur man gör.

plockepinn