vimsig.com

trött och avslagen

Idag har jag mest tagit det lugnt. Hade tänkt vara aktiv men jag har inte ork helt enkelt. Jag har lite känningar åt halsen och jag hoppas att jag inte kommer att bli sjuk. Jag har varken tid eller lust att vara sjuk.

Tog mig ner på stan en sväng iaf. Jag lämnade in kameran för sensorrengöring, köpte lite saker på Apoteket, handlade mat och köpte skrivarpapper på Clas Ohlson och hann ändå åka tillbaka hem på samma biljett. Man kan prata om snabbrunda.

Kameran var en nödvändig grej. Jag har fått in damm och små trådar från garn på sensorn sen jag hade kameran och mössan i handväskan i vintras. Har lärt mig sen dess att ha kameran i en ”väska i väskan” sen dess. Nu får de göra rent den iaf och jag slipper retuschera bort fläckar på en massa bilder. Underbart.