vimsig.com

oa – oae – vi är pro:are

Vi är egentligen på tok för stillsamma för att åka till Sälen och festa, det måste man ju erkänna. Vi orkar inte vara uppe om kvällarna och vi spenderar en massa tid med att äta och slappa istället, men det är kul ändå. Så förutom att backa genom McDonalds Drive Through (logiskt om den som ska beställa sitter på passargerarsidan), vad har vi då gjort i helgen?

Vi har:

vi åkte dodge med ko-klädsel

Vi åkte dodge med ko-klädsel.

vi monterade cattis tuta (som lät som en brunstig älgtjur)

Vi monterade Cattis tuta (som lät som en brunstig älgtjur).

fågelskiten tvättades av

Fågelskiten tvättades av.

handlade en massa mat

Handlade en massa mat.

åt en massa mat

Åt en massa mat.

njöt av att vara i fjällen

Njöt av att vara i fjällen.

busade med varandra

Busade med varandra.

Det kan komma fler bilder när jag gått igenom dem bättre. Men just nu ska jag bara slappa och njuta av att kunna surfa på nätet igen. Att läsa bloggar via rss i telefonen är liksom inte riktigt samma sak.