vimsig.com

det är ju måndag..

Ja jag vet inte om jag är så road över att det är måndag. Det betyder att Mattias jobbar, och eftersom jag är barnledig så är jag ensam hemma. Trots det var jag riktigt aktiv och lagade mat. Det hör inte till vanligheterna när jag är ensam det. Jag gjorde en jätteladdning iaf och tänkte att jag ju kunde dela med mig till Mattias så att han får matlåda imorgon.

Så ringde jag vårdcentralen eftersom jag tröttnat på att ha ont i handleden. Jag har ju haft ont sen jag ramlade och det var ju nästan sex veckor sen. Sköterskan trodde inte att de skulle göra något åt det. Eftersom det inte är svullet eller ser konstigt ut så behöver det nog bara mer tid att läka. Det kan vara en spricka. Hon tyckte jag skulle ringa en arbetsterapeut och höra om handledsstöd som kunde hjälpa till. Så jag ska ringa dem på telefontiden imorgon.

Eftersom jag är lite lagom uttråkad så är det nog tur att jag inte har en massa godis hemma. Nu ska vi se om jag hittar nåt nyttigare att stoppa i mig.