vimsig.com

en lördag av nästan ingenting

mellan-vinter-och-vår-slask

”mellan-vinter-och-vår-slask”

Jag unnade mig sovmorgon idag. Och sen föll jag i nån slags soff-koma och fick inte alls gjort det jag hade tänkt mig idag. Fast det får väl vara så antar jag. Måste man verkligen göra något vettigt? Får städa imorgon istället.

Jag kommer troligen att riva fram en sopsäck och börja slänga saker. Jag är så less på prylar, så nu kommer det nog att ryka en massa saker som jag tidigare inte tänkt göra mig av med. Jag vill att det ska vara lättstädat och då kan det inte vara så mycket plotter överallt.

Och imorgon är en bra dag. Jag tänker kramas en hel massa. :kiss:

2 Comments

  1. Citronfjärilen

    Lägg ut det på tradera!

  2. Maria

    Nja, jag tror inte det är värt så mycket. Det mesta iaf. Fast någon liten grej kanske man kanske kan bemöda sig med.

Comments are closed.