vimsig.com

heldagsaktiverad

Ja idag har det varit nåt hela tiden. Först jobb och sen hann jag bara hem för att slänga något i magen innan det var dags att knalla ner till dotterns skola och titta på teater. Barnen är jätteduktiga, det är alltid roligt att titta på dem, men jag var oändligt glad när jag fick knalla hem och sätta mig i soffan. Nu är det bara en dags jobb kvar och sen får man helgvila.

Jag inbillar mig att veckorna kommer att innebära mindre rörigt huvud och stress ju mer jag lär mig och ju mer det börjar sitta rutiner i det. Det känns redan nu fruktansvärt mycket bättre än förra veckan. Bättre än i måndags också för den delen. Jag är en nervös människa och jag trivs med det som är invant, det jag kan, så en period då jag ska försöka lära mig en massa nya saker är en period då jag inte riktigt trivs. Inte för att jag inte gillar att lära mig saker, utan för att jag känner mig pressad.

Nu ska jag gömma huvudet i en kudde här i soffan. Jag törs knappt titta på hockeyn. Kan inte få Leksand få vinna just nu snälla?