vimsig.com

hockey och poker och hockey och annat

snöigt än så länge

Igår hade vi helt plötsligt en dag då vi inte riktigt visste vad vi skulle hitta på. Ovanligt. Men vi drog iväg ut och jag fick övningsköra på lite skogsvägar. Jag kör för lite och skulle behöva träna mycket mer, så det var bra. Mattias är ju handledare åt mig, så det är ju bara att passa på när man har chansen.

Efter det hann vi med att åka och hämta lite slang åt flismaskinen och snacka lite med Mattias chef och hans bror, innan kvällen spenderades med att se på hockey och lite pokerspel. Vi var bara fem stycken, så det var lugnt och stilla. Och väldigt trevligt.

Idag slöar jag framför tv:n och kollar på hockey. Mattias tittar på ännu närmare håll eftersom han åkte till Leksand för att titta på plats. Han har ju haft biljetter hela säsongen, men har knappt varit dit för att titta eftersom han har jobbat så att det har krockat oftast. Så det var ju trevligt att han får chansen nu.

Och för Anders efter hockeyn:
YouTube Preview Image
:g