vimsig.com

bästa dagen liksom

det töar

Det må vara slask ute på vägarna (jag avskyr det slaskiga mellanläget) men jag har en riktigt bra dag idag ändå. Fast jag tänker vara lite hemlighetsfull tills det är riktigt spikat. Men det är något positivt.
:smug:

Slasket ja. Jag avskyr slask. Jag har varit så glad över att vi haft en riktig vinter med snö och lagom kallt. För det är så mycket enklare att ha att göra med torr snö än med slaskig is-sörja som det blir om det är för varmt. Men nu när det väl har börjat töa så vill jag att det ska gå snabbt. Jag vill ha torra vägar. Jag vill slippa slafsa runt i sörja och hoppa över isiga vattenpölar för att inte bli blöt om fötterna.

Så smått har jag börjat se fram emot våren och sommaren. Det här blir ingen lat sommar, det vet jag, men den blir spännande och utvecklande tror jag. Åter igen, halvt hemlighetsfull. Det är som att jag vill explodera och ösa ur mig allt, men samtidigt är jag rädd att göra det för tidigt.

vägskäl

Det är intressant hur vägskälen i livet påverkar en. Hur annorlunda saker blir utifrån det man väljer. Jag svängde åt ett håll och det är spännande att se vad som väntar efter vägen.

1 Comment

  1. Citronfjärilen

    Slask är helt okej bara det betyder att det håller på att bli vår och sommar nu. Jag är så less på vintern att jag kan kräkas, men dag har det ju varit helt underbart ute. Man blir lite gladare.

    Jag blir lite nyfiken över vad det är som inte är riktigt spikat. Hoppas det blir spikat :)

Comments are closed.