vimsig.com

bygg & bostadsmässa

bygg & bostadsmässa

Igår (innan det var dags för andra chansen och social samvaro hemma hos Niclas och Lena) så tog jag och Mattias en sväng till Borlänge för att kika på bygg- & bostadsmässan på Romme.

Vi konstaterade att det var lite mysko att ta entré där. Det känns lite som att betala för att få reklam, men men, vi var inte knussliga. Det fanns en del saker som var intressanta iaf. Vi plockade på oss en lagom mängd broschyrer och pratade med lite olika människor om allt från värmepannor till fuktsäkerhetsprojektering (det senare tycker jag är ett svärord).

Och så förälskade jag mig. I köksinredning. Fiffiga lådor och lösningar och en helt underbar inredning att ha under diskbänken i köket.
Vill ha!! :luv:

fiffig skåpinredning
utdragbart och välordnat

Jag tycker jag förtjänar bra skåpinredning i köket. Eller hur? :)