vimsig.com

fredagsdillande

Fredagarna betyder inte lika mycket helg nu när Mattias jobbat så mycket på helgerna. Och eftersom han ska jobba imorgon med såvitt jag vet så känns det inte som det är nån större ledighet på gång.

Men vi ska ta en sväng och handla mat när han kommer från jobbet så tänkte jag prova ett nytt recept som mamma ”prackat på” mig. Får återkomma med betyg senare när jag vet om det är flipp eller flopp. Eftersom min lunch hittills bestått av äpplen så börjar jag bli ganska hungrig nu. Jag börjar fundera på om inte en macka skulle vara bra, för annars riskerar jag att falla för allehanda frestelser i affären. Jag kan inte handla när jag är hungrig. Jag kommer bara hem med choklad och allt annat jag kan tänkas bli frestad av då. Vet inte riktigt vad det säger om min karaktär, men troligen inget smickrande…
;)

Lyssnar på: Pink – Funhouse (spotify-länk)