vimsig.com

om jag får skryta lite

världens bästa irma

Min goda vän Irma som har gjort grafiken till den här sidan åt mig har ju också en tecknad serie på nätet. En väldigt rolig sådan dessutom, så jag rekommenderar er att läsa den.

Med anledning av det så har hon nu blivit intervjuadTall Tale Radio. Jättekul att lyssna på, med diskussioner om allt från tecknade serier till skillnader och likheter mellan USA och Sverige.

Så dagens stora länktips är naturligtvis att läsa Imy. Varför inte börja från början och jobba er framåt?

/slut på skamlös reklam :g
(Har jag nämnt att hon gjort de smileys jag använder här med?)

4 Comments

 1. Irma

  Tack så så så så mycket, Maria! :sentimental:

 2. Citronfjärilen

  Jag läser också Imy, skrattar högt nästan varje gång. Jag vet inte om jag hittade dig eller henne först. ”Hittade” haha :D

 3. Vexy

  Ja, visst är böckerna fängslande. Brukar normalt köpa böcker på engelska, men tänkte vara snäll och låna ut dom till min kompis (som älskar filmen) och har dyslexi – blir lite lättare för henne att läsa om de är på svenska. Men de var himla bra på svenska också, så mig gör det inget.

  Ja, såg filmen för några veckor sedan (sista chansen) – precis som till böckerna var jag skeptisk. Alla hyllade filmen, och överallt stod det att det var en vampyrromans för småbarn. Men jag är glatt överraskad och smått besatt – himla fin kärlekshistoria.
  Älskar kärlekshistorier som är så känsloladdade, begäret man har efter varandra…
  Hittills har bara två böcker fångat min uppmärksamhet på så sätt: ”twilightböckerna” och ”stolthet och fördom”

 4. Vexy

  Precis.
  Och tiden bara rinner iväg, kändes som om jag bara läst en timme eller två igår – sen insåg jag att jag faktiskt legat där i 7 timmar med näsan i boken :D

  Du verkar ha bra smak för böcker, har du några andra att rekommendera?

Comments are closed.