vimsig.com

modeller och gamla bokmärken

Är det nån mer än jag som nästan blir lite nostalgisk när det nu går repriser från säsong 1 av Top Model? Och det fick mig att minnas att jag ju en gång i tiden hade ett bokmärke till Elise Sewells blogg. Hon har bloggat hela tiden sen hon var med i Top Model. Och dessutom jobbar hon fortfarande som modell vilket jag finner lustigt med tanke på att hon anklagades för att inte vilja nog mycket när hon var med.

Jag grävde en stund bland gamla bokmärken (har följt med i en mapp genom två datorbyten) och taadaa!

Vinnaren från säsong 1, Adrianne Curry (som tydligen blev osams med Tyra och därför inte har omnämnts i Top Model-sammanhand sen säsong 2), bloggar också.

1 Comment

  1. Vexy

    Tack så mycket :)

    Ja visst är den lilla rackaren söt, vet inte hur många gånger jag ville stoppa honom innanför tröjan och sno med honom hem. (mammas kattunge)

Comments are closed.