vimsig.com

syndar med måtta

Ja jag äter choklad just nu. Men jag dricker vatten till för att mildra syndandet lite. Dessutom är det försent att ångra sig och lägga tillbaks chokladen i kylskåpet för jag har redan fört in den i viktväktarprogrammet och avslutat dagen. Sådeså. Och nej, jag letar inte alls svepskäl för att ursäkta min veka karaktär…
:p

4 Comments

 1. Mia

  Choklad!?!?!?!? Får man verkligen äta det? En annan har varit duktig och ätit äpplen och du äter choklad… Månne, månne, var ska detta sluta. ;)

 2. Maria

  Får är fina djur på Gotland. :g

 3. Mia

  Nej du, för på Gotland har de lamm och lammungar… Så det så, fråga en infödd gotlänning så får du veta det. :g :g

 4. Maria

  Inga vuxna djur? :o
  Klonar de dem eller importerar de dem från fastlandet? LOL

Comments are closed.