vimsig.com

# 8 – favoritleksak från barndomen

favoritleksak från barndomen

Den här nallen fick jag när jag var sex år. Det var en julklapp från min farbror. Lustigt nog har vi aldrig stått varandra så nära, men han prickade in en riktig fullträff med den här nallen. Hon (det är klart det är en hon) har följt med mig sen dess men under de senare åren har hon bott inne på dotterns rum. När jag i höstas hade ont i magen kom dottern med henne till mig. Hon tyckte att jag kunde behöva en nalle när jag hade ont och var ledsen. Har jag världens gulligaste dotter eller?
:kiss:

Se andras bidrag:
365 Foton 2009 | 365 Photos in 2009
Se resten av mina 365 foton.

2 Comments

  1. akson

    Gillar denna närbilden på din älskade Nalle! Det hörs att du fortfarande känner varmt för denna nalle.

    En vacker och känslosam bild!

  2. Julie McLeod

    Awww…………your bear is so cute! Nice angle to shoot from and nice tight crop….

Comments are closed.