vimsig.com

tre i veckan v.4

Rent & fint

1. Hur bäddar du sängen och gör du det varje morgon?
Jag bäddar sängen när jag får besök typ. Jag är ytterst slarvig med det måste jag erkänna. När jag var yngre meddelade jag min mor att ”bäddning sker högst en gång i veckan för att undvika slitage på sängkläderna”. Något hon finner lustigt än idag.
2. Diskar du upp disken direkt efter dig? Lämnar du disk i diskhon? På bänken? Eller får det stå kvar där du satt och åt/fika?
Jag diskar inte direkt oftast. Eller ställer i diskmaskinen rättare sagt. Jag försöker, men det händer att det bara hamnar i köket och tas om hand senare.
3. Är dina golv så rena att man kan äta mat på dem eller springer dammråttorna runt?
Heh. Nej så rena är nog aldrig mina golv. Dessutom har jag en pojkvän som kör flis på jobbet och när han kommer hem kan man ge sig sjutton på att det ligger sånt på golvet med. Men det är bra, så har dammråttorna något att gnaga på…
:g

tre i veckan