vimsig.com

# 1 – Ett hundra

ett hundra

En kompis till mig jobbade en sväng på Cederroth och när jag hjälpte henne med lite dataproblem fick jag en påse innehållande schampo, plåster och en massa annat jox. Det här är 100 av de plåstren, men jag har minst 200 till. Plus de med barnmotiv. Fast de med Hello Kitty gick åt först. Tack och lov har vi fått fler såna av A som också jobbar där.

Jag har också bestämt mig för att haka på fototemat 365 Foton 2009. Så det här är mitt första bidrag till det.

Se andras bidrag:
365 Foton 2009 | 365 Photos in 2009
Se resten av mina 365 foton.

2 Comments

  1. Julie McLeod

    Hi Maria and welcome to the 365 Challenge! I like your first photo for the challenge.

  2. Maria

    Thank you Julie! And thank you for creating this challenge. I look forward to a year full of creativity and fun with my camera.

Comments are closed.