vimsig.com

julfirande

Jag har inga snajsiga bilder på julklapparna. Vi har ägnat oss åt att öppna dem istället. Och det har varit en bra jul som gett mig raggsockar, kalender, roligt att stoppa i dvd:n m.m.

Julafton spenderade vi med Mattias familj hemma hos hans syster. Det var trevligt och stillsamt. Lagom mycket mat och Kalle Anka på tv. Som det ska vara alltså.

Mattias syster har skaffat en ny katt. En bedårande liten kattpojke på 4½ månad som charmade oss alla tills vi pratade fjolligt och bara ville klappa och klia. Han var dessutom kelig och gosig så att man blev alldeles varm i hjärtat. Jag hotade naturligtvis med att stoppa ner honom i handväskan och ta med honom hem.
charmpelle
lillplutten tvättar sig
Igår var vi hem till mina föräldrar och åt mer mat och öppnade mer paket. Dottern var salig över sina saker, inklusive raggsockar och allt. Katterna var saliga över sina leksaker, två utställningsvippor, vilket fick dem att skutta runt som ystra föl. Tänk att så enkla saker kan vara så fantastiskt kul.
nalle och favvoleksaken
kajsa poserade snyggt vid granen