vimsig.com

plusgrader och julklappspapper

julklappsinslagning pågår
Idag har jag äntligen tagit tag i att slå in julklapparna. Det mesta är ju till dottern vilket innebär att ju mer krulligt snöre desto bättre. Det känns skönt att ha det klart. Inte mycket kvar nu att fixa och det är en lättnad. Jag tillhör annars sorten som sitter natten före julafton och sliter mitt hår medans jag tejpar fast fingrarna och önskar mig en extra hand när jag försöker knyta snören. Egentligen har jag inget emot att slå in paket. Tycker att det är kul och jag är skapligt bra på det. Men det brukar bara bli så stressat i sista minuten.
:silly:

Jag är besviken på vädret. För mycket plusgrader leder till blask och slask bara. Och snön ser mer och mer sunkig ut. Det som var så vackert för några dagar sen.
:shrug: