vimsig.com

hej hå hej hå vi nu till biltema gå

on the road again
Idag bar det alltså av en sväng till Biltema i Borlänge. Mattias hade lite saker till bilen att titta efter och jag tittade i största allmänhet. I slutändan kom Mattias hem med lite småprylar och jag med burkar för att frysa in mat i. Inte direkt storshopping, men bra prylar.

På vägen hem bestämde sig Mattias för att uppfylla en av mina våta drömmar och köpte mat på Max som vi tog med hem. Så underbart gott!! Jag har längtat efter det sen jag åt där senast, och det var länge sen. För länge sen.
:d
det är snöigt och fint ute
Kvällen blev väldigt stillsam. Vi kikade förbi hos Anna och Hannes och sa hej. Sen for vi hem och det blev hemmasitta framför tv:n för hela slanten, och jag tror inte att något annat lockar ut oss ikväll.