vimsig.com

tyst i biblioteket

Minns någon boken jag fick av Marie i födelsedagspresent? Som jag fastnade i och sträckläste. Och sen led abstinenskval när jag var klar med den. Beställde iaf de tre andra böckerna i serien på bokhandeln och nu hade de äntligen kommit!

Gissa om jag kommer att läsa nu? Gissningsvis alla tre i ett sträck och jag kommer att vara uppslukad och totalt borta. Underbart!
tre underverk

2 Comments

  1. Marie

    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Du kommer att ÄLSKA dem så mycket som jag gör!!!! Vad tråkigt att du fick vänta så länge att få dem. Jag tänker läsa första boken igen när jag är klar med boken som jag läser nu (inte ALLS lika bra som Twilight böckerna!). Önskar att du bodde i närheten. Då kunde vi se filmen tillsammans. :g

  2. Maria

    Ja det hade ju varit underbart! Nämnde filmen igår för Mattias och han sa då inte nej iaf, så kanske jag kan få med honom för att se den.
    :)

Comments are closed.