vimsig.com

pigg som en nykokt spaghetti

pigg som en nykokt spaghetti
Nu är jag nästan klar med julklapparna. Eller det mesta iaf. Och det känns väldigt skönt. Jag har visserligen ett par av de svårare kvar, men det ordnar sig nog tror jag. Det är bara en jag våndas mycket över. Och den vill jag verkligen, verkligen att den ska bli bra. Men det ordnar sig nog tror jag. Jag måste bara finna inspiration.

Har ont i armarna för jag klarar uppenbarligen inte att bära nåt tyngre än en mjölkliter. Och redan innan jag åkte ner på stan fick jag sendrag i högerhanden eftersom jag spände den när jag drog på mig jeansen… Be mig inte att bära porslin. Jag skulle aldrig våga.

2 Comments

  1. Lotta

    vad ska du vondas över nu i 14 dagar då? ;)
    Kram

  2. Maria

    Tja, jag är ju inte klar med Mattias present än…
    :g

Comments are closed.