vimsig.com

maria diggar spotify

maria diggar spotify
Jag diggar Spotify stenhårt. För er som inte vet vad det är så är det som en online-musikspelare. Man kan lyssna på den som radio där man själv ställer in vilken typ av musik man är intresserad av. Eller så kan man söka sina favoritartister och göra egna spellistor. Själv har jag hittat massor av kul musik.

Man får tag i ett konto genom att antingen betala för det, eller genom att få en inbjudan så att man kan bli gratisanvändare (man får då stå ut med en del reklam, men det är inte mycket). Om man inte känner någon som har en inbjudan över så rekommenderar jag att klicka på ’Get started’ och fylla i sin e-mail för att få möjligheten att få en inbjudan av Spotify. Det var så jag fick mitt konto.

1 Comment

  1. Maria

    Verkar vara en roligt, ska ta och testa.

    Ha det gott, mvh Maria

Comments are closed.