vimsig.com

kassler och katter och tårta

vintrig väg
Idag har vi varit hem till mina föräldrar en sväng för att gratulera min mamma som fyllde år förra helgen. Vi åkte med flit en vecka senare eftersom dottern inte var hemma och kunde följa med då. Och hon ville ju gratta mormor.
:party:

Nu har jag kassler och tårta i magen och katter på bild. Och mamma passade på att pracka på oss köttfärs så att vi kan äta köttfärssås imorgon. Inte helt fel som söndagsmiddag. Plus att mamma delade upp det som blev över av tårtan och skickade med halva. Krossade Smarties och grädde i ett lager, hemgjord hallonsylt i det andra. Väldigt gott och inte så vansinnigt sött.
:d
halvklar tårta
Katterna är roliga. När de var små var Nalle jättesocial och Kajsa lite reserverad. Nu när de är drygt år är Kajsa jättekelig och Nalle är lite reserverad av sig. Intressant hur sånt där kan förändras. Nalle har jämt förut bossat över Kajsa och varit den dominanta av dem. Men nu tar Kajsa för sig och går inte undan längre. Söta och snälla katter är det iaf. Utom Nalle när han hänger i gardinerna. Då är han billig säger mamma.
kajsa
nalle ligger med tassarna i kors
Mamma hade fått den här present av släktingar förra helgen. Vanligtvis skyr jag allt som blinkar, men den här var faktiskt söt. Och den gör sig bra på bild.
en av mammas födelsedagspresenter