vimsig.com

jag är ett nöt

skål med släktingar till mig
Jag har lyckats slarva bort mina långkalsonger. Hur smidigt är det när det nu är minusgrader och blåser ute? Och det värsta är att jag har en känsla av att jag har sett dem någonstans, men jag kan inte för mitt liv minnas vart.

Har jag otur så blir det som med mp3-spelaren. När jag skulle träna på gym i våras hade jag en idé om att leta fram min gamla mp3-spelare för att ha med mig dit. I vanliga fall använder jag ju telefonen för att lyssna på musik, men jag tyckte att det kunde vara onödigt att svettas ner den. Jag hade tittat på mp3-spelaren tidigare och till och med letat fram skivan med programvaran för att kunna byta ut musiken i den, men helt plötsligt kunde jag inte hitta den. Jag hade ju lagt den på något bra ställe så att jag skulle veta vart jag hade den. Och när man gör det tappar man ju automatiskt bort saker. I alla fall så hittade jag den för drygt en vecka sen. Det var så dags nu.

Jag fick ju en bok av söta Marie i födelsedagspresent. Rena rama giftet. Ja det måste vara det iaf. Började läsa den i fredags eller så. I fredags och lördags läste jag bara lite innan jag somnade. Det tog ett tag innan jag kunde koppla bort det faktum att den var på engelska och det flöt. Men nu. Jag läste massor igår och idag läste jag ut det sista. Och bara jag hittar mina långkalsonger eller ett par strumpbyxor åtminstone så att jag inte fryser ihjäl, så ska jag kolla om de har nästa bok i serien på engelska nere på bokhandeln.

Men först måste jag hoppa i duschen. Skynda skynda!