vimsig.com

eeeeek det blåser!

det snöar
Det snöar en hel del ute. Snön stör mig inte vidare mycket iofs. Men blåsten! Det blåser genom märg och ben (samt genom byxor och strumpbyxor) och det är fan inte kul! Jag byltade på mig med halsduk och mössa, men det kändes ruggigt ändå. Och snöflingorna känns som ispiggar mot ansiktet när det blåser så här.
på bussen
Tog en sväng in på bokhandeln för att kolla efter böckerna jag ville ha. De hade dem bara hemma på svenska men skulle ta hem dem på engelska åt mig. Så nu väntar jag bara otåligt på det. Hur ska jag klara mig i flera dagar utan att få läsa fortsättningen? Jag vill ju veta nu. Men nu är nästa tre böckerna i serien beställda iaf. Bättre än inget.
blåsigt skitväder
Nej tacka vet jag ett fint snöfall när det inte snålblåser på tvären. Så kan man bara njuta av hur fridfullt vackert det ser ut, till skillnad från nu. Jag tycker om fridfulla snöfall och mjuka snöhögar. Jag tycker inte om när det driver så att det ligger som sanddyner där det är bart och kalt mellan.