vimsig.com

snö och katter och hamburgare och poker

snöigt
Igår åkte vi hem till mina föräldrar för att hälsa på en sväng. Det är mer snö där än här och ser riktigt vintrigt ut. Skrattade lite när min morbror ringde och pratade om ”snökaos” där han bor, i Skåne. Fast han som är uppvuxen norrlänning skräms inte lika lätt av snön.

Eftersom mamma är nyopererad lagade vi andra mat och önskemål lades fram om att få smaka Mattias goda hamburgare som dottern så ofta pratar om. Så hamburgare blev det och alla var överens om att det var gott.
:d
Nalle har undersökt min väskasöta Kajsa
Efter det åkte vi hem till kompisar för att spela lite poker och umgås. De har barn i samma ålder som min dotter och de leker jättebra tillsammans, så det funkar suveränt.

Och Mattias vann och jag kom trea, så det gick ju ganska bra. Eller som KB sa: ”Vi är alla vinnare.” Fast jag vet inte om jag håller med om det.
;)
Mattias
A sitter och lyssnar på någon
C pillar med markerna

2 Comments

 1. Lotta

  Jag säger det igen – du borde bli fotograf!
  Kram

 2. Maria

  Du är bra go du! :kiss:
  Det är synd att det är sån konkurrens om såna jobb. Men jag fotar ideellt än så länge iaf. Ska fota folkrace på lördag och så ville en kompis att jag ska fota hennes barn också. Och det blir en ännu större utmaning. Men kul. Och jag lär mig en massa.
  :)

Comments are closed.